Redactie: Lichaam van vermiste 64-jarige Herman Sadi gevonden

De politie van Nieuwe Haven kreeg vrijdag rond 11.00 uur een melding dat een ontzield lichaam is aangetroffen op een leegstaand perceel op de hoek van de Hooge- en de Frederik Derbystraat. Regiocommandant Paramaribo, commissaris van politie Inder Jangbahadoer, bevestigt dit geval.

Volgens de politie werd het lijk door een omstander ontdekt en verkeert het reeds in verre staat van ontbinding. Volgens Jangbahadoer is een tas aangetroffen met daarin een rijbewijs. Hieruit blijkt dat het gaat om een 64-jarige Herman Sadi woonachtig in Wanica. Het stoffelijk overschot is ter obductie in beslag genomen. De commissaris van politie benadrukt dat het obductierapport moet uitwijzen of er sprake is van een misdrijf.

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met Istacio, de kleinzoon van de overleden Sadi. Volgens de kleinzoon is zijn grootvader op dinsdag 14 maart van huis vertrokken om naar de dokter te gaan. Hij zou eerst naar het SZF-kantoor gaan en vandaar naar zijn huisarts.

Sinds die dag was er geen spoor van Sadi meer te bekennen. De kleinzoon heeft toen aangifte gedaan bij de politie van Livorno. De familie is geschokt, omdat de 64-jarige Sadi plotseling van hun is weggerukt.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.