Video: Nederlandse vrouw overlijdt direct na huwelijk


Met een glimlach op het gezicht is Diana Muijtjens uit Eindhoven overleden. De ernstig zieke vrouw stierf slechts drie kwartier na haar huwelijk met Leo Muijtjens.
Het was de mooiste dag uit haar leven en ook de laatste. Slechts drie kwartier na haar jawoord is Diana op 63-jarige leeftijd overleden.

Ze trouwde afgelopen dinsdag in het Máxima Medisch Centrum met haar vriend Leo. Dat was de laatste wens van Diana, die aan longkanker leed.

,,Na de ceremonie zijn we in een ruimte in het ziekenhuis nog even met familie en vrienden bijeen gekomen”, vertelt Leo. ,,Ik wilde haar een stuk taart geven en zag haar wegzakken. Ze is met een glimlach op haar gezicht ingeslapen. Ze heeft de laatste dagen enorm toegeleefd naar de bruiloft maar het moment zelf heeft haar heel veel kracht gekost.”

De uitvaart van Diana zal in besloten kring plaatsvinden.
Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.