Redactie: Orlando misbruikt jongen van 15 jaar

pedo Suriname

De politie van Nieuw Nickerie heeft woensdag de verdachte Orlando B. aangehouden en in verzekering gesteld. Regiocommandant Widjaikoemar Oedit bevestigt de aanhouding. Deze verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan seksueel misbruik van een 15-jarige jongen.

Uit het onderzoek en de verklaring van het slachtoffer blijkt dat de 46-jarige verdachte het slachtoffer anaal zou hebben misbruik. De aangifte werd op zondag 19 februari gedaan bij de politie. De verdachte heeft zich na de aangifte voor langer dan drie weken buiten de armen van de politie weten te houden.

Het is hen afgelopen woensdag toch gelukt om de verdachte Orlando B. in de kraag te vatten. Bij de politie heeft de verdachte toegegeven de 15-jarige jongen anaal te hebben misbruikt. In het belang van het onderzoek blijft de verdachte aangehouden.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.