Redactie: “Ik ben behoorlijk wat kilo’s afgevallen”

De traumatische ervaring en de ontbering die de SFB-rappers hebben moeten doorstaan sinds hun in verzekeringstelling, hebben ze niet verdiend, vindt de vader van Frenna. Te meer omdat de jongens volgens hem onschuldig zijn: “I spoke to my boys and they denied it. I trust my boys”, reageerde Francis Edusei sr donderdag kort na de uitspraak.

Kantonrechter SieglineWijnhard is echter wel ervan overtuigd dat de Nederlandse rappers KM (Kaene Marica), Frenna (Francis Edusei) en Priceless (Jackie Osei) schuldig zijn. De jongens zijn veroordeeld voor seks met een minderjarige en verfilming daarvan. Toch is vader Edusei tevreden met de uitspraak, omdat zijn zoon met de uitspraak meteen naar huis mocht. Frenna en Priceless zijn veroordeeld tot twaalf maanden celstraf, waarvan negen maanden en twee weken voorwaardelijk. KM werd zes maanden celstraf, waarvan vier voorwaardelijk, opgelegd.

Benito Marica, vader van verdachte Keane Marica, en advocaat Maureen Nibte bron AD

Ook de ouders van KM zijn enorm opgelucht met de uitspraak. “Het was een nachtmerrie; een drama. Ik ben behoorlijk wat kilo’s afgevallen “, reageert vader Benito Marica. Hij durfde niets te verwachten van de uitspraak, maar hoopte uiteraard dat de jongens meteen zouden worden vrijgelaten. De ouders van KM hebben zich enorm geërgerd aan de mediaberichten, die volgens hen niet volledig op waarheid berustten, en de pijnlijke reacties vanuit het publiek.

Ouders van zowel KM als van Frenna hebben bedenkingen over de bedoeling van de aangifte, die door de moeder van het slachtoffer is gedaan tegen de rappers. Zij durven hierover echter nog niet in de publiciteit te treden. De rappers reizen hoogstwaarschijnlijk volgend week weer af naar huis.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.