Redactie: Bromfietser Ranapertab Kalpoe overleden

overleden Suriname

De 56-jarige bromfietser Ranapertab Kalpoe is op vrijdag 10 maart in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was op donderdag 23 februari betrokken bij een verkeersongeval aan de Saramaccaweg.
Gebleken is dat hij vanuit Uitkijk kwam richting Groningen.

Ter hoogte van de polikliniek reed hij tegen een stilstaande auto op die deels rijbaan stond. De bromfietser kwam te vallen en kreeg medische hulp van de arts van de polikliniek. Het slachtoffer is hierna afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling neurochirurgie, waar hij op 10 maart het leven heeft gelaten.

Uit het obductie rapport is komen vast te staan dat Ranapertab bij deelname aan het verkeer een beroerte kreeg, met als gevolg het verkeersongeval. Hij wordt dus niet gerekend tot een verkeersdode.
De politie van Groningen is belast met deze zaak.


Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.