Redactie: Beroving door nepagenten in Noord

De politie van Geyersvlijt heeft woensdagmorgen een melding ontvangen betreffende een gewapende roofoverval aan de Osmiumstraat. Drie criminelen, gekleed in grijs en blauwe politie-uniformen met kogelwerende vesten, hebben een overval gepleegd in een pand aan de Osmiumstraat.

Volgens de aangevers waren twee verdachten gekleed in een grijs uniform politie-uniform en de derde in blauw politie-uniform. De twee waren gewapend met vuistvuurwapens en deden zich voor als politieagenten. De slachtoffers werden gesommeerd zich koest te houden.

Zij werden beroofd van hun geld en waardevolle zaken. Tijdens de beroving hebben de daders twee slachtoffers in de boeien geslagen en de andere met tie-wrap gekneveld. De buit betreft een geldbedrag van SRD 6.000, USD 3.100 een horloge ter waarde van USD 10.000, een zwartkleurig vuistvuurwapen met een aantal scherpe patronen.

De slachtoffers hebben als gevolg van het knevelen schrammen aan hun polsen opgelopen. Het onderzoek duurt voort.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.