Anoniem: Ik heb geen idee wie de vader van mijn kind is

zwanger Paramaribo

Hi, FamilieNieuws. Ik ben  Carla. Ik woon nu sinds 2 jaartjes in Suriname. Mijn man woont in Nederland. Ik ben een getrouwde vrouw. Mijn man is ook een Surinamer. Net zoals ik. Die is nog aan het afronden. Met zijn werk, het huis verkopen en dat soort dingen. Hij komt wel regelmatig hier. We hebben 1 zoon, die zit hier op school en hij vindt het heel leuk.

We hebben een eigen huis, die hebben we al jaren, vandaar dat het makkelijk was om hier te komen wonen. Mijn ouders wonen ook in Suriname. Dus die helpen me vaak. Ik ben vaak bij mijn ouders. Eigenlijk is mijn zoontje vaak bij mijn ouders want ik heb een vriend hier in Suriname. Rajiv. Hij is van Hindoestaanse afkomst. Hij heeft ook een eigen woning. Het is ook iemand die hier is komen wonen en werken. Ik kende hem al sinds Nederland. Dus ik ben vaak bij hem.

Het is niet zo dat ik vreemd ga want ik was van plan om weg te gaan bij mijn man om het met Rajiv te proberen. Dat wil Rajiv ook. Maar ik stel het steeds uit. Maar ik ben er een maandje geleden achtergekomen dat ik zwanger ben. Rajiv weet niet dat ik nog steeds slaap met mijn man. Hij was 2 maanden geleden hier in Suriname voor 6 weken. En ja, dan blijft hij gewoon bij ons. Mijn man weet wel dat er in het begin dat ik hier woonde een ander was, maar ik heb gelogen dat het voorbij was. Hij begreep het wel omdat we zo ver uit elkaar wonen. Hij heeft mij vergeven.

Ik zit nu echt in een dilemma. Als Rajiv weet dat ik zwanger ben dan denkt hij dat het van hem is. Als ik mijn man vertel dat ik zwanger ben gaat hij twijfelen. Ik twijfel ook. Ik weet niet wat ik moet doen.

Ik ben na 8 jaar zwanger geworden. Ik heb nooit de pil gebruikt. Ik dacht eigenlijk dat het niet meer zou gebeuren. Ik ben 43 jaar. Ik wil soms het kindje weghalen, maar ik ga het niet doen. Hoe kon ik zo stom zijn. Ik slaap al 2 jaar met Rajiv. We hebben trouwens wel een HIV test gedaan. Ik ga volgende week weer een test doen. Ook ga ik dan erachter komen hoelang ik al zwanger ben. Als het veel langer is dan weet ik dat het van Rajiv is.

Noemen jullie mij aub geen hoer. Er zijn meerdere redenen waarom ik liefde zocht bij Rajiv. Mijn man is ook geen lieverdje. Ik denk dat hij ook al jaren uitloopt en nu helemaal. Hij is alleen. Wie houdt hem in de gaten? Ons leven zou veranderen. Daarom besloten wij om naar Suriname te verhuizen. Om mijn zoon wil ik niet scheiden. Ik hou van mijn man. Als de vader van mijn zoon. Ik ken hem al zo lang. Maar ik hou ontzettend veel van Rajiv. Wat moet ik doen? Ik heb mezelf zo diep in de nesten gewerkt, hoe kom ik hier ooit nog uit?

Kan ik aub wat advies van jullie krijgen. Ik kan hier met niemand over praten. Iedereen ziet mij als een volwassen, zelfstandige, succesvolle vrouw. Ik heb mezelf opgebouwd hier in Suriname. Het gaat goed met mij. Hoe kon ik dan zo stom zijn? Mijn ouders gaan zo teleurgesteld zijn in mij. Alvast bedankt.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.