Redactie: Vrouw levend teruggevonden tussen boomtakken

Een jongen van zes en een baby worden nog steeds vermist na een boot ongeluk zondagmiddag bij de stroomversnelling ‘Singa Tetey’ in de omgeving van Stoelmanseiland. De moeder van een kindje, die aanvankelijk ook werd gemist, is in de omgeving aangetroffen tussen boomtakken langs de rivier.

“Ze bevond zich in de buurt van het ongeval en is ter observatie opgenomen in de polikliniek van Gaak-aba” zegt dus distrikts commissaris Margaretha Malontie van Paramacca.

Malontie kwam gisteren met een regeringsdelegatie uit het Tapanahony gebied waar het boot incident heeft plaatsgevonden. Zij kent het geslacht van de baby niet.

Het jongetje is de zoon van de motorist. De politie meldt in een persbericht dat ze zondagmiddag omstreeks zes uur een melding van een bootongeluk kreeg. Eenheden van de politie en het leger gingen per boot opzoek naar de vermisten.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.