Redactie: Rover doodgeschoten vannacht

Paramaribo Noord

De politie van Santo Boma in samenwerking met de recherche Regio Midden Suriname hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 15 maart een ontzielde lichaam van een manspersoon in een bosschage aan de Bomaweg aangetroffen.

Uit het onderzoek blijkt dat een echtpaar die in de politiedienst is op een gegeven moment een gestommeld hoorde. De echtgenoot, in deze agent van politie tweede klasse V.S. keek uit een raam en zag zes mannen bij het slaapkamerraam.

De verdachten waren bezig het raam te forceren. De politieman pakte zijn dienstvuistvuurwapen en schoot op de verdachten. De verdachten vluchten allen in het bosschage.

De politie die intussen was ingeschakeld heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

Op basis van de bloedsporen die van uit het achtererf naar het bos leiden werd gevolg en in het bosschage werd het ontzielde lichaam van een van de verdachten met een schotverwonding aan zijn rug aangetroffen. De personalia van de omgekomen verdachte is vooralsnog niet bekend. Het onderzoek in deze zaak duurt vort.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.