Redactie: 14-jarige neergestoken op school

beroving Paramaribo

Laperel O. (17) is door de politie van Nieuwe Haven aangehouden. De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer de melding van een steekpartij op een school en speelden hierop in. Daar aangekomen werden drie leerlingen aangetroffen. Een hunner, A. (14) heeft een steekverwonding opgelopen.

Per ambulance is het slachtoffer vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

De twee anderen zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Gebleken is dat A. een oude ruzie heeft met Laperel.

Dit mondde uit in een vechtpartij. Laparel haalde op een bepaald moment een scherp voorwerp tevoorschijn en verwondde A. hiermee. Zijn vriend schoot hem te hulp om erger te voorkomen.

Bij de verdachte is het scherpe voorwerp aangetroffen en in beslag genomen. Na verhoor is de vriend heengezonden. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken, meldt de politie Public Relations.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.