Redactie: 7-jarige Cindy vertelt haar verhaal aan de politie

Ze hadden geen prettig leven sinds de nieuwe vrouw van de vader bij hen in huis woont. Cindy (7) en Rahana (4) Pierre, de twee meisjes die vermist waren, waren de thuissituatie beu. Uitlatingen van hun vader en grootvader waren de aanleiding om het bos in te gaan. Dat verklaart Cindy bij de politie.

Zij en haar zusje Rahana uit Alfonsdorp werden sinds 4 maart vermist. Zaterdag kwam Cindy plotseling tevoorschijn in het dorp in de omgeving van de school. Op die dag zou Rahana vijf jaar worden, maar zij werd later dood aangetroffen in het bos. Haar lichaam was al in verre staat van ontbinding.

De politie heeft in deze zaak de grootmoeder en twee zonen onder wie de vader van Rahana ingesloten. Of ze nog steeds in verzekering gesteld zijn is onbekend.

Volgens de grootmoeder heeft ze de meisjes op de dag van vermissing naar huis gestuurd, veertig meter verderop, om zich om te kleden. Daarna waren ze spoorloos. Hun moeder is al een tijdje geleden overleden.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.