Redactie: 31-jarige Ronego Ameriba doodgeschoten

De 31-jarige Ronego Ameriba is vrijdag dodelijk geraakt door een kogel uit een jachtgeweer. Het incident vond plaats in het district Brokopondo.

De redactie verneemt dat Ameriba, die werkzaam was bij een mijnbouwbedrijf in Brokopondo, na het werk door het bedrijf werd afgezet bij zijn voertuig.


(Foto Facebook)

Op het moment dat het slachtoffer in de kofferbak van zijn auto wilde gaan, werd hij vanuit een hoogte beschoten door een tot nog toe onbekende persoon. Het slachtoffer werd in zijn borst geraakt en zeeg enkele meters verwijderd van zijn voertuig neer.

Naar verluidt zou de dader op het slachtoffer hebben gewacht. De politie die nog geen verdachten heeft aangehouden, trof in de directe omgeving een jachtgeweer aan. In belang van het onderzoek is het ontzielde lichaam van Ameriba in beslag genomen. De politie van Brokopondo heeft de zaak in onderzoek.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.