Redactie – Jorginho Overman overleden

Jorginho Overman zat vrijdag in een auto, waarvan de bestuurder waarschijnlijk de controle over het stuur verloor te kilometer 23 op de Oost-Westverbinding. De verkeersbarometer staat op twaalf.

Met de dood van Overman te Mariendaal beleeft district Commewijne een bloedige verkeersweek. Hij is het vierde slachtoffer sinds maandag.

De 47-jarige Deomatty Dewnarain gehuwd Balgobind heeft dinsdag het leven gelaten bij een aanrijding aan de Oost-Westverbinding. Balgobind-Dewnarain werd aangereden door een personenauto. De 32-jarige autobestuurder gaf aan de voetganger niet te hebben gezien, maar het vermoeden bestaat dat hij met een hoge snelheid heeft gereden.

Op maandag lieten Lorenzo Kerk (23) en Colin Mahindrepersad (21) het leven na een verkeersongeval te Lust en Rust. Het vermoeden bestaat dat Kerk met een hoge snelheid moet hebben gereden en bij het beschrijven van een bocht de controle over de besturing van het voertuig verloor. De wagen bleef vastzitten tussen een waterleidingbuis en een deel van de brugleuning. De brandweer moest er aan te pas komen om de slachtoffers uit het voertuig te bevrijden.


(Foto Facebook)

Het Korps Politie heeft woensdag laten weten dat de verkeerscontrole op de Oost-Westverbinding zal worden opgevoerd. Evenwel gaat het om het weggedeelte richting Albina.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.