Redactie: Ben jij onze nieuwe nieuwe Beauty Queen?

tichting Beauties of Suriname Pageant organiseert dit jaar de 6e editie van de Miss Tropical Beauties Suriname verkiezing. Na 5 prachtige shows en mooie Missen zijn wij nu opzoek naar onze nieuwe Beauty Queen. Ben jij tussen de 18 en 26 jaar, tenminste middelbaar geschoold, ben je niet getrouwd en heb je geen kinderen dan kan jij de nieuwe Miss worden. De nieuwe Miss krijgt de kans om Suriname te vertegenwoordigen bij de 9e editie van Miss Supranational in Europa.

Meld je aan voor de inschrijving via [email protected] of via facebook page. Klik hier: TropicalBeautiesSuriname.

De auditie voor de Missverkiezing is op 11 maart in de middag. Voor meer informatie kunt u e-mailen naar [email protected] De pageant wordt voor de 6e keer gehouden. De voorgaande queens zijn Periskia Laing (2012), Jaleeza Weibolt (2013), Tashana Losche ( 2014), Nicole Tsai-A-Woen ( 2015) & de huidige miss Jaleesa Pigot ( 2016).

Photo credit The Perfect Miss – Periskia Laing

De winnares zal Suriname vertegenwoordigen tijdens Miss Supranational 2017 welke later dit jaar gehouden wordt. De halve finale show is gepland voor de 4e week van mei 2017 en grote gala-avond staat gepland voor de eerste week van augustus.

 

Photo credit: Venezuela Miss

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.