Video: Moeder over haar ontvoerde dochtertje “het is een hel”


Het tweejarige meisje werd op 29 september ontvoerd uit de woning van haar oma in Watergraafsmeer. Ze is vermoedelijk in opdracht van haar vader ontvoerd en meegenomen naar India. Ze zou daar mogelijk bij haar oma verblijven.
Rashid zegt dat ze van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat eraan werkt om Insiya terug te krijgen. ‘Ik zal niet stoppen tot het moment dat ik haar weer in mijn armen kan houden’.

Ze schrijft verder dat ze meerdere keren contact heeft gezocht met het Indiase ministerie van Buitenlandse Zaken, maar dat ze tot nu toe geen enkele reactie heeft gekregen. ‘Ik zal niet stoppen tot ik gerechtigheid krijg. Het is Insiya’s fundamentele recht om bij haar moeder te zijn. Insiya is illegaal in India. Ze wordt gevangen gehouden en ernstig getraumatiseerd. Voor haar eigen welzijn en veiligheid moet Insiya terug naar haar moeder!’

Ze vertelt haar verhaal aan Humberto Tan, tijdens zijn show. Bekijk de video hiervan hierboven.
Bron: AT5
Eerdere berichten:
https://www.familienieuws.com/2016/09/29/redactie-meisje-2-jaar-ontvoerd-amsterdam/
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.