Redactie: InselAir vliegt voorlopig niet naar Paramaribo

InselAir heeft besloten per direct diverse vluchten stop te zetten. Er zal voorlopig ook niet gevlogen worden op Paramaribo. De concentratie zal liggen op Aruba, Bonaire, Curaçao en St.Maarten. Gestrande passagiers op Curaçao en Guyana worden met Fly Allways vannacht vervoerd naar Paramaribo. Het is niet duidelijk of hierna nog Surinamers zijn gestrand.

InselAir is in zwaar weer terechtgekomen en is op dit moment niet in staat om alle routes meer te onderhouden. De maatschappij zegt geen andere keus te hebben.

De Curaçaose vliegmaatschappij zal voorlopig niet vliegen op Barquisimeto, Caracas, Georgetown, Haïti, Havana, Kingston, Las Piedras, Manaus, Medellin, Miami, Paramaribo, Port of Spain, Santo Domingo and Quito. Het is nog niet duidelijk wanneer de vluchten hervat worden.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.