Redactie: Diamanten huwelijk voor echtpaar Raghoe- Kalpoe

Op 3 maart 2017 j.l herdacht het echtpaar Raghoe- Kalpoe het feit dat ze 60 jaar in het huwelijk zijn getreden.
Meneer Raghoe en Mevrouw Kalpoe hun huwelijk is gearrangeerd door een broer van de heer Raghoe, S. en een zwager van mevr. Kalpoe, C. Uit dit huwelijk zijn 11 kinderen geboren waarvan 7 zonen en 4 dochters, 33 kleinkinderen en 32 achterkleinkinderen.

Het echtpaar is lid van de Sitaram Mandir en beleidt het Hindoeisme geloof. De heer Raghoe is een van de oprichters van de Sitaram Mandir. Meneer heeft op zijn 17 jarige leeftijd gewerkt voor het Contractor bedrijf Sewdajal bij Suralco. Daarna is hij overgenomen door de Suralco N.V. in vaste dienst tot zijn pensioenering. Het echtpaar doet aan landbouw voor eigen gebruik en genieten verder van hun pensioen en a.o.v. Dit heuglijk feit zal de familie in alle stilte herdenken.

Aanwezig waren Mw. Sadi, W., ADS van het Ressort Domburg en de DC Audrey Hankers van Wanica Zuid-Oost overhandigde de gebruikelijke enveloppe namens de regering .


BIC Wanica Zuid-Oost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.