Anoniem: Mijn vrouw gaat vreemd

Ik ben Arno,  een 44 jarige man en ben 10 jaar geleden getrouwd met een 7 jaar jongere vrouw. Ik aanbad mijn vrouw, deed alles voor haar en zij kreeg ook alles wat ze me vroeg. Ik was zo gek op mijn vrouw, zij is zeer knap en goed opgeleid. De eerste 8 jaren van ons huwelijk waren ook echt prachtig. Wij kwamen goed overeen met elkaar en zij was ook goed in het huishouden, koken en een goede moeder voor de kinderen. Ook op sex gebied had ik geen klagen. Om mij te plezieren droeg ze dikwijls thuis en buitenhuis sexy kleding, korte rokjes, en high heels. Want daar hou ik van. Ik was apetrots als ik met haar zo buiten kwam en ik genoot er ook van dat alle andere mannen haar begeerden maar dat ze van mij was. Ze hoefde niet te werken van mij, dus ze bleef thuis met de kids.

Twee jaar geleden zijn de problemen begonnen toen mijn vrouw toch opnieuw aan het werk wou en een job bij een groot bekend bedrijf aannam. Na een 6 tal maanden begon zij te veranderen. Onze seks liep dramatisch terug van 2 keer per week naar 1 keer per 6 a 8 weken. Zij had nooit zin of was te moe of er was altijd wel iets. Er waren toen al tekenen dat er iets aan de hand was maar ik was te dom om ze te zien. Vroeger lag haar mobieltje overal in huis rond te slingeren en nu was deze bij wijze van spreken aan haar hand vastgeplakt. Ze begon zich nog sexier te kleden met kortere rokjes en ze ging met hele hoge hakken aan het werk. Haar werkuren waren ‘s avonds steeds later. Maar, ik vertrouwde haar blind. Totdat een vriend van mij die regelmatig vriendinnetjes meeneemt naar een motel, mijn vrouw daar zag met een man. Hij heeft het me verteld. Toen ik haar hiermee confronteerde gaf ze ook toe dat ze met iemand van haar werk seks gehad heeft maar dat het puur seksueel was en dat ze geen relatie met die man wou opbouwen en bij mij en de kinderen wou blijven. Ze miste vrijheid zei ze me en ik moest haar die vrijheid geven. Ze voelde zich gevangen binnen het huwelijk en wil haar ding in vrijheid kunnen doen. Alleen onder deze voorwaarde zou ze bij mij en de kids blijven, en als ik niet het er niet mee eens was, dan maar scheiden. Scheiden wilde ik absoluut niet ( ik was in gemeenschap van goederen getrouwd) dus legde ik me er maar bij neer.

Wat blijkt. Ze spreekt regelmatig af met verschillende mannen van haar werk in hotels om daar seks mee te bedrijven. Het is ook deels mijn schuld. Hoe kon ik haar laten werken bij een bedrijf waar meer dan 70 mannen werken en slechts 3 vrouwen?

Het uitlopen van haar houdt maar niet op. Soms komt ze dan midden in de nacht thuis of komt ze doodleuk de volgende ochtend thuis met groenten van de markt voordat de kinderen wakker zijn en doet ze alsof er niets gebeurd is. Vroeger droeg ze dat sexy ultra korte rokje met push ups en high heels voor mij. Nu weet ik dat ze het voor andere mannen doet. Seks hebben wij al een paar maanden niet meer, ze wil niet meer. Mijn vrouw weet dat ik haar nog graag wil en dat ik ontzettend veel van haar hou. Ik weet echt niet meer hoe het nu verder moet!

Update: Lieve FamilieNieuws. Per abuis kwam ik deze brief van mij weer tegen bij jullie. Ik voelde mij geroepen om jullie een bericht te sturen die jullie ook mogen delen met jullie volgers. Inmiddels ben ik niet meer met mijn vrouw. Ik ben gelukkig met een andere vrouw. Mijn vrouw heeft mij en de kinderen in de steek gelaten. Ik was helaas niet mans genoeg om haar zelf de deur uit te zetten. Ze vertelde dat ze een tijdje naar het buitenland zou vertrekken. Dat is nu een jaar geleden.  1 a twee keer per maand belt ze met de kinderen. Dat is het enige dat ik heel erg vind. Maar gelukkig vinden ze in mijn nieuwe vriendin een moederfiguur. Zij heeft geen kinderen en houdt ontzettend veel van ons. Hoe ik het verhaal zo teruglees kan ik mij niet voorstellen dat ik zoveel heb geaccepteerd in mijn huwelijk. Mijn huidige vriendin moet daar de tol voor betalen want ondanks dat we een hele leuke relatie hebben zal ik haar niet zo snel vertrouwen. Ik hoop dat de tijd het zal leren. Bedankt voor alle goede adviezen die ik toen van jullie heb gehad. Binnenkort zal ik de scheiding inzetten en gaan voor volledige voogdij. Mijn vrouw is niet alleen een slechte vrouw maar ook een slechte moeder. Bedankt!

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.