Video: Win een reis naar Suriname!

Heb jij de film Tuintje In Mijn Hart al gezien in de bioscoop en wil je nu dolgraag een keer op vakantie naar Suriname? Dan hebben wij goed nieuws! Metro geeft samen met Dutch Filmworks twee vliegtickets weg!

Klik hier. En vul je gegevens in en jij maakt kans om straks samen met een vriend(in) in het vliegtuig naar Suriname te zitten. Lees de voorwaarden van deze unieke prijs goed door. Het betreft namelijk twee retour vliegtickets van Amsterdam naar Paramaribo. De accommodatie in Suriname is niet inbegrepen.

Actievoorwaarden:

-Twee retour vliegtickets van Amsterdam (Nederland) naar Paramaribo (Suriname), aangeboden door Surinam Airways (SLM)
-De prijs is 1 jaar geldig na de datum van uitgifte
-Het is niet mogelijk om te reizen in de hoogseizoen maanden: juni tm september en december. Retourdatum in januari is ook niet mogelijk
-De prijs wordt afgegeven in de vorm van een SLM voucher waarmee de winnaar zich tot het SLM kantoor kan wenden om de prijs te verzilveren
-De vliegreis is obv beschikbaarheid, ons advies is om de reis ruim van te voren te verzilveren zodat je er zeker van bent dat er plaatsen beschikbaar zijn.
Deel Dit bericht onder uw vrienden want iedereen wil toch gratis naar Suriname?
Bron: Metro
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.