Redactie: Zusjes Rehana en Cindy Pierre niet levend teruggevonden

Tot nadere orde  hebben wij dit bericht dat wij gedeeld hebben van onze page verwijderd. De politie spreekt dit bericht namelijk tegen en wij zien dat onze bron dit bericht ook heeft verwijderd.

De zusjes Rehana (4) en Cindy (7) Pierre die sinds zaterdag vermist werden, zijn niet levend teruggevonden. De vermoedelijke dader is eveneens aangehouden door de politie. Starnieuws verneemt dat de ontzielde lichamen aangetroffen zijn achter Galibi.

De meisjes werden vermist in de omgeving van Alfonsdorp, nabij het Moiwana-gebied. De kinderen waren op bezoek bij hun oma. Zij heeft de meisjes gestuurd naar hun ouderlijke woning, ongeveer 40 meter verwijderd van haar huis, om andere kleren aan te doen. Vanaf toen ontbreekt elk spoor van hen.

Een zoekactie heeft aanvankelijk niks opgeleverd. Vandaag zijn de ontzielde lichamen van de twee slachtoffers aangetroffen.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.