Redactie: Verhuurder dreigt huurder met mes

Een huurder heeft zaterdag aangifte gedaan tegen een huiseigenaar in Kwatta. De vrouw van de huurder vertelt aan de krant dat de huiseigenaar getracht heeft haar man en zwager met een mes te verwonden. Volgens haar had de verdachte ook een pistool bij zich. De twee wisten te ontwijken waardoor zij niet gewond raakten.

De vrouw vertelt dat zij een maand achter waren met het betalen van huishuur. Haar man legde zijn probleem voor aan de huiseigenaar, maar die wilde niet luisteren. Hij vond dat de mensen maar moesten verhuizen. De huurders kregen 5 dagen de tijd om te verhuizen. De vrouw zegt dat haar spullen nog in het huis waren. Zaterdag was het de vierde dag. Zij was van plan te verhuizen maar keek nog naar een ander pand. In die tussentijd had de eigenaar de toevoer van water en elektriciteit afgesloten.

Ook kwamen de huurders te staan voor een poort met een nieuw slot. Het gelukte de huurder op het terrein te gaan, maar zij werden door de eigenaar aangevallen met een mes. De vrouw belde de politie zaterdag rond half twee in de middag, maar die verscheen pas in de avonduren. Zij kreeg te horen dat de politie geen dienstauto ter beschikking had. Toen de politie verscheen, kon zij onder begeleiding van de politie haar spullen uit het huis nemen. Zij deed aangifte tegen de huiseigenaar.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.