Redactie: 21-jarige Colin Mahindrepersad overleden

De politie van het ressort Nieuw Amsterdam kreeg op maandag 6 maart omstreeks kwart voor 2 in de vroege ochtend melding van een verkeersongeval te Lust en Rust. Toen de wetsdienaren op de plaats aan kwamen troffen ze een voertuig tegen een brugleuning aan.
Volgens het voorlopige onderzoek reed de bestuurder vanuit de richting Nieuw Amsterdam richting Meerzorg. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder met een hoge snelheid moet hebben gereden.

Bij het beschrijven van een bocht verloor hij de controle over de besturing van het voertuig met als gevolg dat hij tegen de brugleuning aankwam. Het voertuig bleef vastzitten tussen een waterleidingbuis en een deel van de brugleuning.

Foto credit: Gianni S.

De brandweer moest er aan te pas komen om de slachtoffers uit het voertuig te bevrijden
De 23 jarige bestuurder Lorenzo Kerk was bij aankomst van de politie reeds overleden. De 21-jarige bijrijder Colin Mahindrepersad liet kort nadat hij uit het voertuig was bevrijd het leven.
De bestuurder was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.
Beide lichamen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Met het overlijden van deze twee personen is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 10
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.