Delen!! Vermissing: Rehana Pierre en Cindy Pierre (Officiele politie oproep)

De politie van Albina kreeg op zaterdag 4 maart omstreeks 16.00 uur melding van een vermissing van twee minderjarige kinderen. De 4-jarige kleuter Rehana Pierre en Cindy Pierre (7) waren op dat moment op bezoek bij hun oma in het Alfonsdorp, nabij het Moiwana gebied.

Volgens de grootmoeder stuurde zij de twee meisjes op een gegeven moment naar hun ouderlijke woning die ongeveer 40 meters verwijderd is van haar woning voor het aandoen van andere kledingstukken. De meisjes gaven gevolg aan haar opdracht en liepen weg.

Na ongeveer een half uur vond zij dat de meisjes te lang wegbleven en ging zij op zoek naar hen. De meisjes zijn niet bij hun ouderlijke woning aangetroffen. Zij begon gelijk een zoekactie en schakelde intussen ook de politie in.
Tot en met 18.30 uur leverde de gezamenlijke zoekactie van de politie en de militairen die op touw was gezet niet het gewenste resultaat. Het werd daarna heel erg donker in de omgeving. De zoekactie vindt nog steeds plaats.
Het is niet bekend hoe de meisjes gekleed zijn.


De politie roept een ieder in de samenleving op die in de omgeving van Alfonsdorp was of daar voorbij reed en deze meisjes hebben gezien om contact op de tenemen met de politie van Albina op het nummer 0342077 of de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis