Anoniem: Mijn man krijgt zijn 10e kind bij een buitenvrouw

buitenvrouw Paramaribo

Lieve Familienieuws. Ik ben Anna. Toen ik mijn man 10 jaren geleden tegenkwam, was ik net 20 jaar. Hij had al kinderen.
[quads id=1]

Hij had al 3 kinderen

Ik was erg jong. Hij was al 36 jaar en was al vader van 3 jongens. Een goed uitziende succesvolle man. Hij wilde graag een meisje en heel snel werd ik al zwanger van een meisje. Zonder dat ik het wist beviel ik binnen een jaar weer van een meisjes tweeling. Ik kende hem pas twee haar en we hadden al 3 kinderen.

Ik ben net bevallen

En nu 10 jaar verder hebben we 6 kinderen. Ik ben 8 maanden geleden bevallen. Ik wil geen kinderen meer. Mijn man is zo boos geworden hierom. Hij wil kinderen blijven maken. En ja, ik heb hem gezegd dat hij ergens anders mag gaan maken. Evert zorgt goed voor mij, en de kinderen doen het goed op school. Alleen, ik woon in principe alleen en de kinderen dragen mijn naam. Het huis staat op naam van mijn oudste dochter. Mijn man is namelijk nog getrouwd met een andere dame dus hij kan de kinderen niet erkennen. Ze zijn wel uit elkaar. Dat wel. Ik ken die moeder. Ze is rustig. En ze heeft haar eigen leven. Ze willen gewoon niet scheiden.
[quads id=1]

Hij noemt mij zijn vrouw

Ik heb er nooit een probleem van gemaakt. Ik noem hem ook mijn man, hij noemt mij ook zijn vrouw tegenover andere mensen. Ik heb nergens last van gehad. De kinderen gaan ook vrij naar hem toe en soms zijn die oudere kinderen van hem ook daar. In totaal heb 6 kinderen en Evert heeft 3 voor kinderen dus dat maakt 9 kinderen. Dat is toch genoeg voor een man? Hij bleef toch maar doorzeuren en zeuren. Hij moet perse meer kinderen. Het lijkt alsof hij aan het strijden is met zijn broer, die heeft nu 11 kinderen. Maar met 8 verschillende vrouwen.

Evert is al een paar maanden rustig. Hij vraagt me helemaal niet meer of ik zwanger ben of een kindje wil. Ons seksleven is ook niet zo geweldig meer. Misschien is het zijn leeftijd. Ik vond het vreemd en ben hem gaan vragen of hij tevreden was met de situatie nu. Hij zei me toen, dat ik hem gestuurd heb om nog een derde moeder voor zijn kinderen te gaan zoeken en dat heeft hij gedaan.  Familienieuws, ik heb dat inderdaad een paar keren tegen hem gezegd. Maar niet met de bedoeling om het echt te gaan doen. Hij geeft nu mij de schuld dat ik onze relatie in problemen heb gehad.
[quads id=1]
Ik als vrouw had mijn man moeten gehoorzamen. Dus ik zeg jullie eerlijk ik ben een sterkte vrouw. Ik doe heel veel voor mijn kinderen. En we komen niets te kort. Maar, ik wilde hem direct de deur wijzen. Hij mag blijven betalen voor zijn kinderen. Ik zal een job zoeken om mezelf te onderhouden. Ik ben gaan onderzoeken en gaan ondervragen. Nu ben ik erachter gekomen dat er inderdaad een dame is die zwanger is van hem. Ze is net zwanger pas 2 maanden. Dus hij krijgt zijn 10e kind met een jong meisje. Bij een buitenvrouw.

Ik heb haar zelfs gesproken. Ze zegt me gewoon dat ze een kind wilde van een man met geld. Is een jonge dame van 21 jaar. Evert is al 46. Ze wil hem niet als man hebben. Ik mag hem houden. Ik wilde geen ruzie maken met het kind want ik kan haar niet de schuld geven. Ze is jong en dom. Ik was ook zo jong en dom. Maar problemen met andere vrouwen heb ik nooit eerder gehad.

Ik twijfel nu mensen. Wat moet ik doen? Ik wil hem laten, maar ik ben pas 30 jaar. Moet ik dan alleen blijven? Welke man gaat een vrouw nemen met 6 kleine kinderen. Ik was echt een mooie vrouw vroeger. Ik vind dat Evert mij heeft vernietigd. Ik was mooi, schoolgaande. Ik heb wel mijn studie afgemaakt hoor, dus ik kan gaan werken. Hij heeft me goed ondersteund om aan mezelf te werken. Ik mag niet voor hem jokken.
[quads id=1]
Ik hou van hem hoor. We hebben nooit problemen samen gehad. Ik heb de situatie genomen zoals het is. Buitenvrouw was ik niet, maar hij heeft altijd zijn 1e vrouw gerespecteerd door niet te scheiden van haar. Ze is een goede vrouw. Ze is ouder dan Evert. We kennen elkaar ook want de verjaardag van de kinderen vieren we altijd met elkaar. Ze heeft Evert opgebouwd. Dat zegt ze. Hij zegt het ook. Maar ze kunnen niet meer als man en vrouw leven.

Maar als ik Evert laat dan ben ik hem kwijt. Het respect dat hij heeft voor zijn 1ste vrouw dat heeft hij niet voor mij. Ik stel een vraag aan alle vrouwen die dit lezen: Wat zouden jullie doen? Misschien had ik niet moeten beginnen aan deze man. Maar het waren toch de 10 mooiste jaren van mijn leven. Ik geniet van mijn kinderen. En de kinderen zijn gelukkig. Ze houden van hun vader. Maar er komt weer een kleintje bij. Moet ik hem eisen om het kind weg te halen. Ik begreep dat het binnen 3 maanden kan. Maar dan wil hij dat ik stop met de pil. Ben ik slecht als ik dat meisje geld geef voor een abortus? Ik denk dat Evert daar ook blij mee zal zijn want hij merkt nu dat we echt in de problemen zijn geraakt. Hij is veel hier bij mij en we praten veel. Hij praat zelfs over een huwelijk. Maar mijn vertrouwen is beschadigd. Ik weet het niet meer.
[quads id=1]
Is echt een moeilijke situatie. Sorry voor mijn lange brief maar ik ben echt een beetje door de war. Hopelijk kunnen jullie mij een beetje geruststellen. Evert is geen slechte man hoor, hij heeft me altijd goed behandeld. Dus kunnen jullie hem aub niet uitschelden?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.