Overleden – 99-jarige Josephine Balker

overleden Paramaribo

Psalm 131
Een bedevaartlied. Van David. Here, mijn hart is niet hovaardig, mijn ogen zijn niet trots; ik wandel niet in grootse dingen, noch in dingen die te wonderbaar voor me zijn. Immers heb ik mijn ziel tot rust en stilte gebracht als een gespeend kind bij zijn moeder; als een gespeend kind is mijn ziel in mij. Israël hope op de Here van nu aan en voor immer.

Met deze tekst laten de kinderen ,kleinkinderen ,achterkleinkinderen , en trotro kinderen bekent , dat van hun is heen gegaan ,hun zeer lieve en zorgzame moeder ,grootmoeder ,afo ,en totro

Josephine Hariete Balker

Geboren Suriname 20-6-1917
Overleden Nederland 24-2-2017

God geve haar ziel de eeuwige rust namens de hele familie.

Mama ,oma wij zullen U missen rust zacht.

De begrafenis is op 8 maart 2017 in Suriname

Namens de nabestaanden:
de kinderen : Elfriede Ritfeld Celsius Balker Rudie Balker Franklin Mansro De kleinkinderen : Arnie ,Lilian ,Remon ,Giesla ,Roy , allen burleson. Anna , Cor en paul Samuels. Astrid ,Jenny , Jurgen en Chantal Balker. Hesdy , Ulrich , Marlon , Jerry , Peggy , Kimberley , achley en Cheniva Balker. Maureen Mansro Marchano Mansro en alle 78 achterkleinkinderen en 19 trotro kinderen.


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.