Redactie: Bouterse op bezoek in dorp Bigiston

President Desi Bouterse is een missie begonnen om de dorpen die te maken hebben met wateroverlast te bezoeken. Als eerste is hij vandaag aangekomen in het dorp Bigiston.

Het staatshoofd maakt van de gelegenheid gebruik om ook andere woongemeenschappen in het gebied een bezoek te brengen. Kapitein Sylvester Awatjale laat samen met de leerkrachten de situatie op de school zien.
De hulpverlening vanuit de regering is intussen goed op gang gekomen. Er zijn 1500 voedselpakketten verstrekt aan gezinnen die getroffen zijn door wateroverlast. Het gaat om goederen die samengesteld zijn in overleg met de bewoners.

Mensen die goederen of geld willen doneren, kunnen dit doen via de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF). De inzamelingsactie wordt gecoördineerd door het Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbeheersing.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.