Redactie: Zusters opgesloten voor aanval op buurvrouw

De 33-jarige Philia P. en Martha P. (27) zijn door de politie van Latour aangehouden voor openlijke geweldpleging. De jonge vrouwen hebben al geruime tijd ruzie met een buurvrouw. De politie heeft vaker het adres aangedaan om de ruzie tussen partijen te beslechten.
Op de bewuste dag ontstond er weer een woordenwisseling tussen de buren. De gezusters P. kwamen de buurvrouw op straat tegen en vielen haar aan.

De ingeschakelde politie bracht partijen over naar het politiebureau. De twee zusters zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.