Redactie: Man opgesloten na ‘hit and run’

De autobestuurder Dewpersad G. (54) is op donderdag 23 februari aangehouden door de politie van Latour. De verdachte is als veroorzaker van een aanrijding nabij de hoek van de Latour- en de Martin Luther Kingweg aangemerkt.

De autobestuurder verleende geen voorrang en reed een bromfietser aan. De veroorzaker reed door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.
De bromfietser liep letsels op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het verkeersslachtoffer werd enkele dagen opgenomen en is in tussen ontslagen uit de ziekeninrichting.


(Voorbeeld foto)

Na onderzoek bleek het in deze te gaan om de autobestuurder Dewpersad. Hij is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.