Redactie: 32-jarige mishandelt en bijt exvriendin

Leden van de Bikers-unit hebben op maandag 27 februari Renato L. (32) aan de Jodenbreestraat aangehouden.
Deze verdachte heeft zich op woensdag 22 februari schuldig gemaakt aan mishandeling in het ressort Latour. Het slachtoffer deed haar beklag bij de politie van Latour en vroeg de wetsdienaren Renato aan te spreken.
De zaak werd door de afdeling huiselijk geweld afgehandeld. De dame bracht toen ook een einde aan relatie.
Renato kon zich hiermee niet verenigen en op 27 februari deed hij haar werklocatie aan om haar op te wachten. Hij greep haar vast en hapte in haar wangen en nek.

Na zijn daad verliet hij de plek. Het slachtoffer riep hulp in van de bikers die op dat moment surveilleerden. De wetsdienaren zetten direct de achtervolging in en hielden de geweldenaar aan. Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid vermoedelijk hasj en een hoeveelheid vermoedelijk gedroogde marihuana.
De verdachte is aangehouden voor zware mishandeling en overtreding van de wet op verdovende middelen. Hij is vervolgens door de politie van ressort Centrum overgedragen aan de politie van Latour.
Hij werd voorgeleid bij de Hulp officier van Justitie. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.