Bekendmaking: Zondag geen stroom in Nickerie

ebs Suriname

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) zal op 5 maart de stroomvoorziening in grote delen van Nickerie uitschakelen,vanwege noodzakelijke aanpassingen aan de 12kV-schakelinstallatie in de opwekcentrale in Clarapolder. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.
Deze aanpassingen zijn nodig om het gebouw, waarin de opwekunits zijn gevestigd, gereed te maken voor toekomstige verbouwingen. De onderbreking zal van zes uur ’s morgens tot en met vijf uur ’s middags duren.

Het betreft de volgende plekken: de gebieden tussen de M.N. Ataoellahweg tot de Henarbrug met alle zijwegen, de Parmessarweg tussen de Hamptoncourtbrug en de M.N. Ataoellahweg met alle zijwegen. De gebieden Van Drimmelenpolder, Corantijnpolder, Clarapolder, Europolder en Waldeck en het noordelijk deel van Nieuw-Nickerie zullen ook rekening moeten houden met de stroomonderbreking.
Het zuidelijke deel van Nieuw Nickerie, waar de brandweer en de stichting drs. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis zijn gevestigd, blijft onder spanning.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.