Redactie: Moeder en 11-jarige dochter beroofd en ontvoerd?

De politie van Nickerie kreeg van de week een melding betreffende de aanwezigheid van twee bewusteloze personen langs de Gemaalweg te Nickerie. De politie is na de melding ter plaatse geweest. Zij trof werkelijk twee personen aan, maar die waren bij bewustzijn.
Uit een korte ondervraging kwam naar voren dat het slachtoffer en haar dochter van 11-jaar op Clevia, te Geyersvlijt, zijn beroofd door enkele mannen. Enkele daders zijn toen in haar voertuig ingestapt en samen met de moeder en dochter gereden naar de Gemaalweg in Nickerie. Een ander deel van de daders zaten volgens de slachtoffers in een andere auto, een blauwgelakte Toyota Vitz.

Volgens de mevrouw, die dagelijks taxi rijdt, is zij beroofd en ontvoerd door deze criminelen. De politie heeft met betrekking tot het signalement van de auto een onderzoek ingesteld. Uit het onderzoek is niet gebleken dat er een blauwe Vitz langs de controlepost te Burnside is gereden.

Verder verklaarde de vrouw dat de daders USD1.000 en wat Surinaams geld van haar hebben buitgemaakt. De ontvoerders hebben, naar verklaring van het slachtoffer, beide personen een middel toegediend waardoor zij bedwelmd raakten in het voertuig. Volgens het politioneel zijn er in deze zaak veel vraagtekens.
De wagen was volgens verklaring van de vrouw ook nog bij een pompstation gestopt om bij te tanken. Het verhaal van de vrouw komt volgens de politie niet geheel geloofwaardig over. De politie van Nickerie heeft het verdere onderzoek in deze ontvoerings- en berovingszaak overgedragen aan ressort Geyersvlijt.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.