Redactie: Militair aangehouden!

De politie van Geyersvlijt heeft samen met het Regio Bijstands Team Paramaribo vanavond een militair aangehouden. Buurtbewoners gaven door dat zij meerdere schoten hebben gehoord in de woning van de man te Bridge Village in Paramaribo-noord.
De politie die een onderzoek instelde trof de man aan. Hij verkeerde in een verwarde persoonlijke situatie. Volgens informatie was er mot in relatiesfeer op het adres. Op de man is een Uzi aangetroffen en in beslag genomen.
Naderhand bleek dat het om een militair ging en is de zaak overgedragen aan de Militaire Politie. Bij de aanhouding van de man en onderzoek ter plaatse, bleek dat de overige gezinsleden niet thuis waren.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.