Anoniem: Ik ben opzoek naar mijn vader

Beste FamilieNieuws, ik ben Marga ik ben 20 jaar en ik woon in Suriname. En er is iets wat ik al heel lang wil. Ik wil namelijk mijn vader vinden. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik heb mijn vader nooit gekend, ik weet helemaal niets van hem. Er is helemaal niemand die mij kan helpen. Niemand kent hem.
Ik wil hem zo graag vinden en ik wil hem leren kennen. Mijn moeder  helpt mij helemaal niet. Tenminste, ze zegt helemaal niets. Ik weet niet eens zijn naam, helemaal niets. Ook niet of hij hier in Suriname woont of in Nederland. Misschien woont hij wel heel dichtbij?

Ik zou graag wat advies willen van de mensen, hoe ik hem zou kunnen vinden en waar ik terecht kan met mijn verzoek. Ik durf nu nog niet mijn eigen gegevens met jullie te delen. Ik durf ook geen officiële oproep hier te doen. Want dan moet ik mijn naam vertellen. Ik durf dat niet. Maar weet iemand misschien waar ik hem kan zoeken. Misschien is er wel een bureau bij wie ik terecht kan?
Mijn moeder zegt dat ze ook niet weet hoe hij heet, hoe zou ik hem dan kunnen vinden? Ik wil hem echt vinden. Het enige dat ik weet is dat ik licht van kleur ben en mijn moeder is donker van kleur dus ik denk dat hij een lichtkleurige man is. Ik weet verder helemaal niets.

Kunnen jullie mij aub helpen en adviseren zodat ik mijn vader kan vinden?

Ik heb verder helemaal niets meer te zeggen of te delen, alleen dat ik echt graag mijn vader wil kennen.

Dank jullie wel alvast!

Aavulling: Marga wil nog even dit zeggen: GOEDENDAG ZOU U MISSCHIEN IN EEN COMMENT KUNNEN ZETTEN DAT ZE GING WERKEN IN HET MILITAIRE HOSPITAAL VROEGER. HAAR FAMILIENAAM BEGINT MET EEN M.
**

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.