Video ‘Ik ben niet dood’ De moeder vertelt haar kant van het verhaal.

Bij deze de video die de moeder en haar vriendin samen hebben opgenomen. U mag zelf besluiten of u hem wilt bekijken.

Wij zijn geen deskundige journalisten, wij delen het nieuws op een menselijke manier. Op een familiaire manier. Dat probeer ik ook over te brengen aan onze medewerkers. We zijn geen krant, wij zijn FamilieNieuws.
We zijn mensen met het hart op de juiste plaats die soms misschien iets te emotioneel reageren. Vandaar dat het misschien niet altijd gaat zoals het zou moeten. Maar, we zijn ook mens.
Soso lobi van Denise van FamilieNieuws

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.