Video: Reactie moeder van de kinderen. 26 jaar cel voor HIV besmette stiefvader

Antonio Limon is gisteren veroordeeld is door de rechter. De rechter is afgeweken van de strafeis van de officier van justitie. Hij moet 15 voor het misbruik van de meisjes hier in de stad en 11 jaar voor hetzelfde delict in Para. Dus het vonnis luidt: 26 jaar!

De moeder van de meisjes was niet aanwezig op de zitting. Er wordt gezegd dat de moeder reeds overleden. Bekijk hier een video waarin zij aangeeft nog springlevend te zijn:
De heer Limon, de stiefvader, wordt ervan verdacht zijn vier stiefdochters van toentertijd 6, 7, 8 en 9 jaar, seksueel misbruikt te hebben. Ook heeft hij ze met het hiv-virus besmet.

In eerste instantie had hij de feiten bekend. Daarna kwam hij terug op zijn verklaringen en zei dat hij slechts twee van hen misbruikt had. Een van de meisjes had op school verklaard dat zij meerdere malen door haar stiefvader misbruikt werd en dat zij pijnen in haar onderbuik en schaamdeel had. Hij zou de kinderen bedreigd hebben met de dood, als zij iets over het feit zouden vertellen. Dit laatste ontkent de verdachte. Hij beweert dat hij ze niet heeft bedreigd.

De kinderen werden verkracht als de moeder er niet was. Dan werden zij uit hun slaapkamer gehaald. Hij heeft tegenover kantonrechter Siegline Wijnhard toegegeven dat hij eens twee van de meisje tegelijkertijd heeft misbruikt.

De verdachte wilde eerst doen overkomen alsof hij niet wist dat hij HIV positief getest was. In 2009 kende hij de uitslag van de test echter al. Daarna heeft hij de stiefdochters een aantal jaren lang misbruikt.

De kinderen zijn momenteel tussen de 13 en 16 jaar oud en allen hiv-positief. De slachtoffers zijn allen bij de politie uitgebreid gehoord.

Bekijk hier de 2 video’s waarin de situatie wordt uitgelegd. (Bekeken vanaf de kant van de moeder):
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.