Anoniem: Mijn zoon gaat mij vermoorden

zoon Paramaribo

Lieve FamilieNieuws, ik ben Sandra, ik ben een moeder van 35 jaar. Ik denk dat ik te jong moeder ben geworden. Ik heb maar 1 zoon hij is 17 jaar oud. Mijn zoon gaat niet naar school en geeft mij alleen maar problemen.

Hij rookt de hele dag. Ik ben een alleenstaande moeder. Mijn zoon heeft alles in dat huis verkocht. Zelfs het eten dat ik in de ochtend kook, dat is weg wanneer ik vanavond thuis kom. Mijn zoon is een jonkie. Hij verkoopt alles wat ik heb.
Hij scheldt mij de hele dag uit en hij slaat mij. Hij slaat mij al sinds hij 13 jaar is. Ik stress. Zijn vader is er nooit geweest. Ik ben zwanger geraakt toen we elkaar net kenden. Hij zei me om abortus te doen maar ik weigerde. Hij heeft mij vervloekt. Sinds baby heb ik problemen met mijn zoon. Ik heb hem verwend. Mijn moeder en vader hebben me altijd gezegd dat ik die jongen heb verwend.

Ik heb hem nooit geslagen. Mijn vader sloeg hem wel toen we nog bij mijn ouders woonden. Toen hij 15 jaren oud was heeft met mijn vader gevochten en hij heeft mijn vader zijn arm gebroken. Toen hebben ze mijn zoon opgesloten. Mijn vader heeft ons toen uit huis gezet want mijn broers zouden mijn jongen doodmaken. Sindsdien woon ik met hem in een klein appartement. Het is erger geworden. Gisteren nog heeft mijn jongen mij in mijn gezicht geklapt omdat ik hem geen geld heb gegeven.

Als ik hem niet snel een 50 dollar had dan zou hij mij vermoorden. Ik heb alle messen in dat huis verstopt. Ik ben bang dat hij op een dag met een mes tegenover mij gaat staan.
Soms denk ik dat het beter was dat ik abortus had gedaan. Zijn vader kent ons helemaal niet meer. Mijn jongen is pas 17. Ik wil niet naar de politie om hem op te laten sluiten. Hij is ziek. Wat moet ik doen als moeder? Ik kan niet wachten tot hij mij gaat doodmaken. Maar ik wil ook niet dat mensen mijn jongen doodmaken. Soms huilt hij de hele dag en zegt hoe ongelukkig hij is. Hij is een lieve jongen, hij is lief, maar hij is ziek. Ik ben langs de huisarts geweest, en hij zegt dat ik hem moet laten opsluiten. Ik geloof niet in de gevangenis. Vanaf dat hij daar was is hij erger geworden. Ik huil ook de hele dag. Ik ben zo emotioneel. Is dit wat van mijn leven geworden is? Ik was zo verliefd op die vader. Ik droom nog steeds dat hij bij me terugkomt en mij helpt met zijn zoon. Maar hij weet niet eens dat we bestaan. Ik heb nooit een man gehad. Mijn vader en mijn broers hielpen mij goed, maar nu heb ik niemand. De mensen op het werk weten niets van mijn situatie.

Alleen mijn huisbaas. Soms springt hij tussen ons beiden. Maar hij heeft mij ook al gezegd dat hij de huur gaat opzeggen want hij vertrouwt mijn jongen niet bij hem en zijn gezin in de buurt. Wat kan ik doen mensen? Waarom is mijn jongen zo geworden? Hoe kan ik hem helpen? Het is mijn zoon. Ik hou van hem, maar als er niets gebeurd dan gaat hij mij doodmaken. Of ik ga hem doodmaken. graag, zou ik jullie advies willen. Dank jullie wel.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder.
Dat kan zowel op Youtube als op onze Facebook pagina

Abonneer op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.