Redactie: Emilio Lens reageert op beschuldigingen

“Ik bied mijn verontschuldigingen aan mijn vrouw, familie en de samenleving aan voor ondoordacht handelen dat geleid heeft tot aangifte tegen mij.” Jongerenvertegenwoordiger Emilio Lens gaat in een exclusief en openhartig interview met de Ware Tijd diep door het stof. Hij kwam onlangs weer in opspraak. Een vrouw heeft ruim twee weken terug aangifte van verkrachting tegen hem gedaan.
Lens heeft een tegen-aangifte ingediend omdat hij naar eigen zeggen onterecht is beschuldigd. Hij bekende dat hij seks heeft gehad met de vrouw, maar zegt dat er nimmer sprake is geweest van verkrachting. “Ik heb voldoende bewijs kunnen overleggen van mijn onschuld.”

Hij is in het recente geval na verhoor door de politie heengezonden. Het is de derde keer dat er aangifte tegen hem gedaan is wegens ontucht. Lens geeft toe dat hij in alle drie gevallen een intieme relatie had met betrokkenen, maar zegt dat er door hen onjuiste verklaringen zijn afgelegd waardoor hij onterecht is beklad. “Ik heb in al deze gevallen mijn onschuld bewezen en men mag op basis daarvan zelf een oordeel vellen.”

In het interview vertelt Lens openhartig over de ‘struggle’ met zijn ‘zwakte voor vrouwen’. “Ik durf het te vergelijken met drugs.”
Lees verder in de donderdageditie van DWT: ‘Ik wil een serieuze verandering in mijn leven
Eerdere berichten: https://www.familienieuws.com/2017/02/13/redactie-emilio-lens-opnieuw-beschuldigd-verkrachting/
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.