Redactie: 9-jarig jongetje ontvoerd en misbruikt door twee mannen

omgang Suriname

Twee mannen die een negenjarige jongen in 2015 hebben ontvoerd en hem in Commewijne vasthielden blijven voorlopig in hechtenis in afwachting van de verdere behandeling van de rechtszaak tegen hen.

Het jongetje is ook mishandeld door een van hen, Shaileskoemar E. Zijn partner Josef M. heeft verklaard dat hij uit vrees door zijn vriend uit huis gezet te worden meegedaan heeft aan seks met het jongetje.
Bovendien zou Josef M. ook met de dood zijn bedreigd door zijn partner, die hem had aangezet tot de ontucht.

Getuigen hebben verklaard van anderen te hebben gehoord dat de twee mannen het jongetje schuil hielden. Zelf hadden ze niets gezien, maar wel een afwijkend gedrag geconstateerd bij de verdachten.
De moeder van het slachtoffer heeft aangifte gedaan nadat zij haar zoon niet kon vinden. Het Openbaar Ministerie heeft de rechter in de zaak verzocht weer onderzoek te laten instellen op de plaats waar het jongetje schuilgehouden werd aan de Bakapasiweg . Omdat er enkele nieuwe feiten  zijn ontdekt. De zaak is verdaagd tot 12 april.
Bron: DWT

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.