Redactie: Moordenaar Narine Tulsidei geeft zichzelf aan

Narine Suriname

De 33-jarige moordverdachte Roepish R., meer bekend als Rocky, heeft zich maandagmiddag rond 12.30 uur vrijwillig aangemeld bij de politie van Mariënburg. Uit het onderzoek blijkt dat Roepish samen met zijn jongere broer naar de politie is geweest. Ook het mes waarmee hij de slachtoffers heeft verwond, is door de politie in beslag genomen. Zondagavond heeft de verdachte aan de Bomaweg zijn ex-vriendin, Tulsidei Narine (35), middels messteken om het leven gebracht. Daarnaast heeft de verdachte ook de vriend van het slachtoffer verwond met hetzelfde mes. Dit slachtoffer is momenteel ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.
Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte, Roepish, drie jaren terug een relatie had met Narine, waaruit een baby werd geboren. Gedurende de relatie heeft Roepish het slachtoffer vaker mishandeld. Afgelopen jaar december was Roepish ter zake mishandeling van Narine ingesloten.

(Foto Actionnieuws)

Het slachtoffer had hierna haar intrek op Santo Boma genomen, alwaar zij een woning had gehuurd. Daar woonde zij met haar drie kinderen. Intussen was zij een relatie begonnen met Ritesh Ch. Op de bewuste zondagavond was haar nieuwe vriend op bezoek op het adres. Zij zaten te praten toen Roepish ter plekke aankwam. Het vermoeden bestaat dat de verdachte voorkennis had over de relatie van zijn ex-vrouw en haar vriend.

De verdachte kwam met zijn voertuig aldaar en stapte gewapend met een mes uit. In de woning heeft Roepish zowel Narine als Ritesh verwond met het mes. Narine overleed ter plekke, terwijl Ritesh nog ademde. De buurtbewoners schakelden de politie in. Toen de sterke arm ter plekke kwam, toonde de vrouw geen tekenen van leven meer. Haar vriend Ritesh werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij heeft steekverwondingen aan zijn buikstreek opgelopen. Zijn toestand is kritiek. Hij is opgenomen op de afdeling Intensive Care. Narine laat drie kinderen, namelijk een baby van 5 maanden oud, een kind van 7 jaar en het oudste kind van 16 jaar, achter.
Na de daad is de verdachte Roepish naar zijn jongere broer vertrokken, die woonachtig is op Mariënburg. Toen Roepish de volgende morgen, dus maandag wakker werd, vertelde hij zijn jongere broer dat hij zijn ex-vriendin had vermoord en haar vriend ook. De jongere broer besloot samen met Roepish naar de politie te gaan met medeneming van het mes. De politie heeft de vrijwillig aangemelde verdachte aangehouden en hem overgedragen aan recherche Kapitale Delicten. In het belang van het onderzoek blijft Roepish aangehouden. Roepish vertelde aan zijn jongere broer dat hij niet kon verwerken dat zijn vrouw met een andere een relatie was begonnen. Het motief achter deze moord en poging tot moord is jaloezie.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.