Redactie: Moeder brengt drugs voor zoon in de gevangenis

De 40-jarige Linda H. is op zondag 12 februari aangehouden door de politie van Corantijn tijdens een arrestanten bezoek aan haar zoon. De zoon van de vrouw zit al geruime tijd vast voor een gepleegd strafbaar feit.

Op de bewuste dag viel het een wetsdienaar op dat de moeder een wikkeltje schoof naar de arrestant. De politieambtenaar greep in en zag dat het ging om een wikkel marihuana.
Het verderfelijke spul werd in beslag genomen en de moeder is direct aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.