Redactie: Kan een 33-jarige een liefdesrelatie hebben met een 12-jarig meisje?

De 33-jarige Giovanni mag 2½ jaar brommen. Kantonrechter Rewita Chatterpal oordeelde donderdag dat de verdachte vanaf 2013 een 12-jarig meisje van de lagere school 4 jaar seksueel heeft misbruikt. Inmiddels is het meisje 15 jaar. Het strafbare feit werd op 7 oktober 2016 door een surveillerende politieman ontdekt aan de Cultuurtuinlaan.

De wetsdienaar zag een bromfiets langs de weg geparkeerd, terwijl de bestuurder nergens te bespeuren was. Op een gegeven moment ontdekte de politieman in een bosschage dat een volwassen manspersoon bezig was met seks met een schoolmeisje in blauw uniform.
Bij nader onderzoek bleek dat Giovanni als schoolwachter van een lagere school reeds geruime tijd bezig was met het slachtoffer. Het strafbare feit begon volgens het meisje toen zij nog in de vierde klas zat, waarna zij enkele jaren een ‘relatie’ hebben gehad. Zij heeft geen spijt van de handelingen van de verdachte, maar voelde zich achteraf wel bedrogen toen zij ontdekte dat de man een vriendin en kind had. Volgens openbare aanklager Reshna Jhinkoe heeft Giovanni zijn beroep als beveiligingsman beschaamd door zich te vergrijpen aan minderjarige kinderen.


(Voorbeeldfoto Google!!!)

“De verdachte kan ook niet ontkennen dat hij niet wist dat het slachtoffer minderjarig was. Zij droeg toen een groen uniform. Het is een beschamende relatie. Te meer wanneer op zo een beschamende manier seks in het openbaar met het kind wordt bedreven”, stelde de vervolging. De raadsvrouw van de verdachte verzocht de rechter rekening te houden met de verdachte, omdat hij dreigde zijn baan bij de overheid te verliezen. Daarnaast is zijn relatie met zijn vriendin haast kapot door deze handelingen.
De magistraat oordeelde toch conform de eis van het Openbaar Ministerie. “U wist dat het een kind was”, aldus de rechter bij de motivatie van het vonnis.
Bron: DBS
Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2016/10/08/redactie-15-jarige-student-seks-35-jarige-aan-cultuurtuinlaan/

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.