Video: Hoe is 56-jarige Melvin Arduin overleden?

Update:

De Hoofdofficier van Justitie in Rotterdam looft 15.000 euro uit in het onderzoek naar de dood van Melvin Arduin.

De 56-jarige man uit Capelle aan den IJssel werd op 4 februari voor een café aan de Straatweg zo zwaar mishandeld dat hij een paar dagen later overleed aan zijn verwondingen.

Volgens getuigen hadden die avond twee andere personen ruzie in het café. Melvin raakte daarbij betrokken. Vermoedelijk wilde hij de ruzie sussen. Toen het slachtoffer tegen sluitingstijd naar buiten ging, werd hij tegen de grond geslagen. De dader ging er daarna vandoor.
Tot nu toe is er niemand aangehouden, ondanks dat de politie de zaak met twintig rechercheurs onderzoekt. Justitie hoopt dat door de beloning getuigen zich zullen melden.


De 56-jarige Capellenaar Melvin Arduin is vorige week overleden. Hij werd zwaargewond aangetroffen op de Straatweg in Rotterdam nadat hij was mishandeld in een café. De grote vraag is nu: wat is er precies gebeurd?

De kinderen van Melvin Arduin (56) kunnen een week na de dood van hun vader nog altijd niet geloven dat hij er niet meer is. De Capellenaar overleed enkele dagen nadat hij knock-out was geslagen voor een café aan de Straatweg in Rotterdam.

‘Je blijft hoop houden dat hij gewoon opstaat en begint te lachen.’
Zoon Ricardo heeft zijn verhaal gedaan bij opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Hij was een weekendje weg toen hij werd gebeld dat zijn vader in het ziekenhuis lag. De ernst was hem niet direct duidelijk, maar toen hij de volgende avond op bezoek ging, lag zijn vader in coma op de intensive care.

,,Ik dacht toen nog steeds, het komt wel goed. Eigenlijk is dat het enige waar je aan denkt. Het komt wel goed. Morgen ben ik er weer en dan kunnen we praten. Maar dat gebeurde dus niet. Twee dagen later kregen we het bericht dat ze niets meer konden doen voor mijn vader. We moesten besluiten wanneer we de stekker eruit zouden trekken. Dat was het moeilijkste moment van allemaal. Pas toen ik zijn laatste hartslag had gevoeld, besefte ik het. Hij is er niet meer.”

De politie onderzoekt met ruim twintig rechercheurs wat er die bewuste nacht is gebeurd. Melvin Arduin werd rond 2 uur ’s nachts gevonden op de Straatweg. Agenten startten direct met reanimeren. Toegesneld ambulancepersoneel nam de reanimatie, over waarna Arduin met spoed naar een ziekenhuis werd vervoerd. De Capellenaar kwam er helaas niet meer bovenop.
De nabestaanden van Melvin Arduin verlenen alle medewerking aan het politieonderzoek. Voor Ricardo en zijn zus is dat het enige wat ze kunnen doen om de pijn een beetje te verzachten. ,,Als iemand inderdaad verantwoordelijk is voor zijn dood, dan moet hij gewoon gepakt worden. Verder kunnen we helemaal niks meer.”

Oproep, weet u meer? Maakt u dan contact met de politie Rotterdam. Deelt u dit beriht onder uw Facebook vrienden. vooral in en rond Rotterdam. Zodat de zaak snel opgelost kan worden.

Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.