Redactie: Over de moord op de 35-jarige moeder Narine

De zondag door haar ex-vriend vermoorde Tulsidei Narine (35) laat drie kinderen achter. De twee tienerzonen waren in hun slaapkamer toen het drama zich voltrok en beseften wat er gebeurde. Maar het leek hen niet verstandig om hulp te gaan zoeken.

“Als wij naar buiten waren gekomen, zou hij ons ook doodmaken”, zegt de vijftienjarige Ashay Ramadhin. Volgens hem stormde de ex-vriend van zijn moeder de woning plotseling binnen en sleurde hij haar nieuwe vriend van de ene kant van het huis naar de andere, waarna hij hem enkele messteken toebracht.
[quads id=1]
Daarna pakte hij de vrouw in haar slaapkamer aan. “Ik heb niet gezien toen hij mijn moeder heeft gestoken.” De derde zoon is een baby van ongeveer zes maanden, van wie de dader de biologische vader is.

Volgens Ashay, die niet meer schoolgaand is maar werkt, gaan hij en zijn 16-jarige broer nu op zichzelf wonen in het huis waarin zij met de moeder woonden. “Wij gaan de huur zelf betalen”, zegt hij braaf. De jongens hebben geen contact met hun familie, en ook niet met hun vader. De huisbaas, die op hetzelfde terrein woont, helpt hen met de zorg van hun baby-broertje.
[quads id=1]
De politie maakte gisteren bekend dat zondagavond een steekpartij had plaatsgevonden, waarbij een vrouw om het leven kwam en een man zwaar gewond raakte aan de Bomaweg. Een ex-vriend van de overleden vrouw, Roepish R. alias ‘Rocky’ zou haar en haar nieuwe vriend hebben neergestoken.

De politie spoort hem op. In november vorig jaar, toen de relatie tussen de twee nog aan was, had de vrouw aangifte van mishandeling tegen hem gedaan. Hij werd toen aangehouden. In december kwam er een einde aan de relatie, waarna de verdachte verhuisde.
Bron: DW
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.