Verjaardag: Mevrouw Wilhelmina Lantveld is 100 jaar!

Op vrijdag 17 februari 2017 mocht mw. Lantveld, Wilhelmina haar honderdste (100) geboortedag herdenken, in het bijzijn van familieleden, vrienden en kennissen.

Zij komt uit een gezin van twee kinderen, helaas is haar broer haar reeds voorgegaan. Zelfs heeft zij geen kinderen, maar heeft drie jongens grootgebracht. Zij belijdt het Rooms katholiek geloof.
Mw. Lantveld had als hobby, dansen. Betrokkene is niet ziek en gebruikt ook geen medicijnen, slecht heeft zij last van ouderdomsverschijnselen en kan niet lang zitten. Mw. Lantveld woont alleen en heeft wel thuiszorg.

Zij is God dankbaar dat zij deze leeftijd heeft bereikt.
Namens de president van de republiek Suriname, mocht zij uit handen van districtssecretaris mw. S. Praag-Griffith, die de districtscommissaris vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.
Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.