Redactie: Familie Rochim vraagt hulp van de samenleving

De familie Rochim heeft momenteel geen onderdak. Afgelopen zaterdag is de woning waarin een gezin met twee minderjarige kinderen woonde in het district Commewijne in een vlammenzee opgegaan. Omstreeks 12.00 uur kreeg hij bericht van zijn echtgenote dat de woning in brand stond. In de kamer begon de brand. De vrouw had de rice cooker aan in de kamer en daar begon de brand. Het huis is compleet afgebrand. Volgens het slachtoffer heeft de brandweer kortsluiting geconstateerd. De woning was wel aangesloten op het elektriciteitsnet, maar niet tegen brand verzekerd. Het gezin heeft niets uit de brandende woning kunnen redden. Ten tijde van de brand was de heer des huizes aan het werk. “Mijn vrouw is na de ontdekking met de kinderen uit de woning gerend.” Volgens hem woont hij vanaf zijn geboorte in het bedoeld huis. Het slachtoffer vraagt bij deze hulp van de samenleving.