Redactie: Echtpaar Asruf- Ghafoerkhan 50 jaar getrouwd

Op 21 januari 2017 j.l. herdacht het echtpaar Asruf- Ghafoerkhan het feit dat ze 50 jaar in het huwelijk zijn getreden. Temidden van familie, vrienden en kennissen werd dank gebracht aan de Here God die dit op de eerste plaats mogelijk gemaakt heeft.

Meneer Asruf en Mevrouw Ghafoerkhan hebben zelf voor elkaar gekozen en hebben nog evenveel liefde voor elkaar. Uit dit huwelijk zijn 5 kinderen geboren waarvan 2 zonen( 1 is nu wijlen) en 3 dochters,9 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Het echtpaar is lid van de moslim gemeente “Tablequl Islaam” en bezoekt de moskee frequent.
Meneer is al jaren lijkbewasser en onderhoudsman van de gemeente. Verder is meneer ook gepensioneerde van de Billiton Maatschappij. Als hobby’s heeft hij koken en knutselen terwijl mevrouw een plantenliefhebber is en ook uren bezig kan zijn in de tuin. Meneer en Mevrouw houden nog steeds van elkaar en willen als voorbeeld dienen voor hun kinderen en familie.


Zij geven aan dat liefde, vertrouwen en geduld de basis zijn om een huwelijk zo lang in stand te houden. Uit handen van voormalig DC Roline Samsoedien en DC Audrey Hanker (huidige DC van Wanica) mochten zij de gebruikelijke enveloppe namens de regering in ontvangst nemen.
Bron: BIC Wanica

Noot van Bic: wegens technische redenen kon dit bericht niet eerder geplaatst worden.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.