Redactie: 50 jaar huwelijk voor echtpaar Jagga – Orie

Het echtpaar Jagga – Orie, vierde op zondag 19 februari 2015 hun 50 jarig huwelijk. Het echtpaar woont in het ressort Welgelegen. Dhr. Jagga is ressort raadslid van het ressort Welgelegen en heeft als hobby voetballen waarvan hij doelman is geweest van de vereniging Amar Jyotie, en verder hengelen en op zijn kostgrondje bezig zijn.
Mevr. Jagga heeft als hobby”s, kijken naar voetbal en slagballen, waarvan zij ook lid is geweest van een slagbal-bond te Kwatta. Het echtpaar ervaart 50 jaar gehuwd zijn als een ervaring om trots op te zijn.
Deze dag vierde het echtpaar samen met familie en vrienden en kennissen.

Namens de President van de Republiek Suriname mocht het echtpaar uit handen van de districtssecretaris mw. Themen-Naarden R, die de Districtscommissaris van Paramaribo Zuidwest dhr. M Nerkust vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.
Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.