Redactie: 35-jarige Narine Tulsidei vermoord door ex

De 35-jarige Narine Tulsidei is in de avond van zondag 19 februari door haar ex-vriend Roepish R. alias “Rocky” doodgestoken. De huidige vriend Ritesh C. (33) liep steekverwondingen op in zijn buikstreek.
De politie van Santo Boma kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een steekpartij met twee slachtoffers aan de Bomaweg.
[quads id=1]
Daar aangekomen werden de twee in de woonkamer aangetroffen. Narine vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Ritesh werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Zijn toestand is kritiek. Hij is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het tweetal in de woning zijn verrast door “Rocky” die het huis binnenstormde via de voordeur die openstond. Met een scherp voorwerp bracht hij Ritesh en Narine steekverwondingen toe.
Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten met medeneming van het scherpe voorwerp. Hij belde vervolgens met de eigenaar van de woning en gaf hem door de daad te hebben gepleegd, omdat hij het niet kan verwerken dat de vrouw een nieuwe vriend had.
[quads id=1]
Aan de opsporing van “Rocky” wordt gewerkt. Tijdens zijn relatie met de vrouw, mishandelde hij haar vaak. De vrouw deed in november van het vorige jaar aangifte van mishandeling tegen hem. Hij werd toen aangehouden en in verzekering gesteld. Gelijk na zijn in vrijheid stelling in de maand december 2016, kwam er een einde aan hun relatie. “Rocky” nam zijn kleren en verliet de woning. Toen hij de informatie kreeg dat de vrouw een nieuwe vriend heeft, wilde hij hen dit betaald zetten en ging over tot de daad.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het ontzielde lichaam van de vrouw is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.