Video: Verslag van het benefietconcert voor Henry Ceder


Voor de populaire Surinaamse zanger Henry Ceder wordt er op dit moment een tribute annex benefietconcert gehouden in Hoofdorp, Nederland. Topartiesten als Ed Rust, Iwan Esseboom, Reguillio Kaerssenhout, Denise Jannah, Renate Koningsbloem a.k.a. Miss Kingflower, Lady Shaynah, Franky Misiedjan, Dagga , Patrick Tevreden, Steven Maayen Henna Huisraad, Maritza Filemon, Angelo Renfurm en anderen zullen hun geliefde collega een eerbetoon brengen.
Bekijk meer live video’s van het concert. Op de Facebook page van The Legends from Suriname
Wie is Henry Ceder:
Ook als ondernemer heeft Henry zijn sporen verdiend. Hij is oprichter van Eethuis Amaranta waar diverse Surinaamse menu’s door Henry zelf bereid werden maar waar ook muziek gemaakt werd. Daarnaast is hij oprichter van het beveiligingsbedrijf ‘Brotherhood’. Verder maakte hij als voorzanger van de bands Sukrumaster en Sukrusani furore, naast voorzangers Teve en (wijlen) Morman. 2 Gouden platen sleepten zij in de wacht. Henry Ceder is ook oprichter van ‘jong Sukrusani’. Het eerbetoon is een initiatief van Renate Koningsbloem aka Miss Kingflower en Denise Jannah.

Wij van FamilieNieuws wensen Henry veel beterschap toe
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.