Redactie: Huurauto stiekem doorverkocht

auto Suriname

Een benadeelde deed op dinsdag 14 februari aangifte van verkoop van zijn voertuig, die hij aan een autoverhuurbedrijf heeft verhuurd.
Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van regio Oost. Tijdens het onderzoek is komen vast te staan dat de ondernemer B. met drie andere mannen de documenten van het voertuig heeft vervalst. Hierna hebben zij de auto doorverkocht aan een andere autohandelaar.
Zij bleven de benadeelde het geld van de huur voor zijn auto uitbetalen. Toen de benadeelde op een bepaald moment naar zijn auto vroeg, kon hij geen bevredigend antwoord krijgen. Hij vertrouwde de zaak niet en deed toen aangifte bij de politie.
De ondernemer B. en twee van de mannen zijn in de avond van 14 februari aangehouden. Een derde man wordt opgespoord.


De ondernemer heeft inmiddels zijn betrokkenheid in deze zaak bekend, terwijl de twee mannen ontkennen iets van de zaak af te weten.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het drietal achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.